Prostitúcióra akarták kényszeríteni, megerőszakolták és arcon harapták a 15 éves miskolci lányt

Megosztás

A villamoson szólította le két fiú a fiatalkorú lányt, akit szexuálisan bántalmaztak és többször meg is ütöttek.

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt két 15 éves fiú ellen szexuális erőszak bűntette miatt, akik a villamoson leszólítottak egy kiskorú lányt, elvitték egy patakparti elhagyatott területre, ahol az egyikük lefogta, a másik férfi pedig szexuálisan bántalmazta. Amikor a sértett elhagyta volna a helyszínt, az egyik fiú többször megütötte és megrúgta. A vádlottak később még egy másik parkos területre is elvitték a lányt, ahol szexuális cselekményre akarták kényszeríteni, ellenállása miatt egyikük megütötte, majd végül otthagyták és eltávoztak.

A vádirat szerint a fiatalkorúak 2022. május végén, Miskolcon, villamoson utaztak, ahol beszélgetni kezdtek egy 15 éves lánnyal. Megkérték, hogy szálljon le velük, egy patakparti elhagyatott területre mentek. Itt az egyikük komoly szándék nélkül arra kérte, hogy prostituáltként dolgozzon nekik.

Miután a lány nemet mondott, arra szólították fel, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra. A sértett ekkor is tiltakozott, erre az egyik vádlott a patakon lévő híd korlátjához szorította és beleharapott az arcába.

A sértett menekülni próbált, mire a másik vádlott is megharapta, majd az egyik vádlott lefogta a kezeit, míg társa szexuálisan bántalmazta.

A lány távozni akart, azonban az egyik fiú megrúgta és többször megütötte, ezután a vádlottak visszakísérték a villamosmegállóhoz.

Itt a vádlottak felszálltak egy arra közlekedő villamosra, a cselekmény hatása alatt lévő sértett a helyszínen maradt, viszont a vádlottak rövid idő elteltével visszajöttek. A sértettet most egy másik parkos részre vitték, felszólították, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra. A lány nem akarta ezt megtenni, ezért az egyik vádlott megütötte, végül felhagytak a szándékukkal és a sértettet otthagyva, eltávoztak a helyszínről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben javítóintézeti nevelést indítványozott.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek